Tårta, bakelse eller mittimellan?

Ja detta vinner lätt enklaste efterrätten! Gick hem hos hälften av lägret och mest hos snart 7åringen och morfar.

Recept från fantastiskt rolig bok som jag fick i present! Recettes inavouables et marques cultissimes… TOUS LES DESSERTS!
Mycket skojiga idéer, på franska!

 

 

Enkelt beskrivet gjorde vi enligt följande eftersom jag inte riktigt hängde med på måtten och eftersom våra smördegsplattor puffade upp sig något enormt!

Smördegsplattor – 4 st
Vispad grädde
Hallonsylt

Låt smördegsplattorna vara i ugnen i 20 minuter eller enligt paketets beskrivning. Låt dem svalna.
Montera det hela med en platta, hallonsylt, grädde.
Nästa platta och upprepa.
Riv lite choklad på toppen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s