Björntårta

När man är bjuden på 40-årskalas mitt i de småländska skogarna och födelsedagsbarnet önskar sig en efterätt som är chokladig och kladdig då antar man utmaningen så klart! Efter ett lyckat försök med Chokladmarrängtårtan på Valborg,  tänkte jag att om man nu kunde kombinera en riktigt kladdig kladdkaka med den härliga chokladmarrängen på toppen, skulle det bli bra?

Efter lite konfererande med annan namne så skred jag till verket. Kombinera den kladdigaste kladdkakan med marrängen från chokladmarrängtårtan, låt sedan kladdkakan vara inne i 20 minuter, eller tills du har en yta på toppen som är något fast. Lägg sedan på chokladmarrängen och in i ugnen så länge som det receptet säger. Detta blir kladdigt, chokladigt, mastigt och ja enligt födelsedagsbarnet en ny favorit!
image

image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s