Mjuk pepparkaka med nöttosca

Till adventsfikat fick jag en idé från min favoritbok Julkokboken från Allt om Mat. Om man befinner sig i flyttkaos alternativt i behov av lite julinspiration är detta en guldgruva. Detta blev tyvärr ingen vacker skapelse så som på bilden.

Lite fundersam till sista stegen i receptet och dessa skall jag nog ändra lite på till nästa gång. Tror att kakan bör komma ur formen innan Toscana skall på och det kan nog göras hälften så mycket toscasmet.

Men oh så god!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s