Plommonpaj

Trots denna hemskt torra sommar dignar vårt plommonträd över! Lite tradigt för en plommonöverkänslig som mig så vad göra. Jo tex kan man koka sockerfri kompott och ha i gröt och yoghurt på morgonen:)

En lördag som denna kan man göra en rätt enkel plommonpaj och servera med lätt vispad grädde. Funkar finfint efter hamburgare och coleslaw.

Recept från Lisa & Eriks hälsoblogg på Elle Mat & Vin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s